30.03.2010

Serile de duminica sau zilele de luni?

Diana scrie pe blogul ei ca zilele de luni sunt cele mai deprimante. Eu as zice ca nimic nu se compara cu seara de duminica cand te gandesti ca urmeaza o zi de luni. Atunci e cel mai deprimant!

In seara de duminica imi vin toate intrebarile posibile in minte: ce naiba am facut in weekend de a trecut atat de repede, de ce am dormit atat de mult si n-am profitat de timpul liber, cu ce ma mai surprinde ala luni la servici (:P), cand a ajuns sa nu-mi mai placa ceea ce fac, cand o sa vina momentul in care o sa spun "stop". Si cred ca ultima intrebare e cea mai linistitoare. Pentru ca stiu ca o sa vina acel moment. Pentru ca sper sa vina cat mai repede. Pentru ca am suficienta incredere in mine ca o sa pot face posibil acest lucru.

In ceea ce priveste lunea, intr-adevar e foarte deprimanta. Si mi se pare ca toate relele se strang in ziua asta. Si ca sa subliniez si mai tare acest lucru: azi (fiind luni) m-au batut adidasii, mi-am dat degetul peste cap, m-am lovit in cot si la cap (da da, am cazut la baschet:)), mi s-a restartat mozilla de 3 ori. Sunt convinsa ca daca s-ar fi intamplat vineri aceste lucruri as fi zambit. Astazi au fost motive in plus sa ma enervez.