19.04.2010

Leapsa de la Cris

Cris s-a gandit ca vrea sa ma cunoasca mai bine :P si mi-a trimis o leapsa: 10 lucruri care imi plac. Pot sa le zic dintr-o suflare dar vreau sa si detaliez putin:)
1. Imi place ciocolata. Iulia m-a descris foarte bine in cateva cuvinte dar nu o sa spun 20 si cat :P
2. Imi place sa ma imbrac sport. Asta nu e o noutate pentru nimeni desi, in ultimul timp, mi-am cumparat foarte multe haine elegante. O sa vedeti voi!!!!!!!
3. Imi place sa-mi indrept parul si sa-i fac tot felul de tratamente babesti (banana, ou, miere, vitamina a, otet de mere, ulei de masline, etc)
4. Imi place atunci cand ploua afara sa stau in pat, sa ascult muzica si sa simt mirosul de cafea.
5. Imi place sa ma duc la evenimente si sa explic invitatilor cum circula ciocolata prin fantana, cat de buna este ciocolata noastra si cat de minunate sunt profiterolurile cu crema de vanilie facute de mami.
6. Imi plac copiii. Desi mi-e frica si nu ma simt inca pregatita abia astept sa-i am pe-ai mei. Trei vreau: 2 baieti si o fata. Exact in ordinea asta:)
7. Imi place marea. Este tot ceea ce visez toamna, iarna si primavara dar din pacate nu reusesc sa profit de ea decat 1-2 saptamani in timpul verii. De fapt nu imi place, iubesc marea! Acolo uit de tot si ma incarc cu optimismul de care am nevoie pana vara urmatoare.
8. Imi place masina mea. Are tot ce imi doresc sa aiba si daca ar fi sa schimb un singur lucru la ea ar fi tapiteria care se murdareste foarte repede.
9. Imi place sa ma plimb pe Magheru in noptile calde de vara. Atunci nu mai conteaza ca a doua zi ma duc la servici si o sa-mi fie somn. E Magheru, e cald, bate putin vantul, sunt motoare, curse de masini :P, sunt alti nebuni care se plimba, mai e cate un turist mai ratacit, e sanatos, e foarte tare. Si nu nu ma plimb singura:)
10. Imi place sportul, in special baschetul dar in ultimul tiimp ma uit si la handbal. Cand eram mica ma uitam si la gimnastica dar m-am oprit la Andreea Raducan (2000).

Ar mai fi multe lucruri care imi plac dar astea au fost primele care mi-au venit in minte.
Gina, leapsa  mea pleaca la tine:)