17.11.2010

"Choco Fest" sau "Din raiul meu"

Nu am stiut ce titlu sa aleg pentru ca le vroiam pe amandoua: despre Choco Fest o sa povestesc in acest articol dar, totodata, ceea ce am vazut acolo reprezinta, din punctul meu de vedere, raiul pe pamant.
Am fost la Choco Fest atat in calitate de expozant cat si de vizitator.
Ca si vizitator, am cumparat baclavale cu visine si ciocolata, negrese, tort cu nuca si miere, tort cu bezea si joffre, ciocolata de casa cu lapte si alba. Am mai poftit la cozonac cu nuca, turta dulce, prajituri cu martipan, bomboane de ciocolata cu martipan, fondante, dulceata, miere, cafea, tort cu ciocolata, prajitura cu visine, prajitura cu ciocolata si multe altele.
Ca si expozant am fost cu fantana de ciocolata, sculpturi in fructe, frigarui cu 5 sortimente de fructe (struguri, banane, portocale, ananas, kiwi), capsuni in ciocolata si miniprofiteroluri cu vanilie in ciocolata. S-au vandut foarte bine si, din cate am inteles, miniprofiterolurile au fost delicioase. Copiii au fost cei mai entuziasmati si nu-si mai luau ochii de la ciocolata iar parintii le faceau toate poftele.
Ca o parere generala despre targ: produse delicioase, speciale, preturi de targ (deci putin mai mari decat pe piata - cei ce se pricep putin inteleg de ce), vizitatori, expozanti si organizatori in spiritul targului (veseli, comunicativi, receptivi).
M-au impresionat foarte mult "Prajituresele" care au avut torturi si prajituri deosebite si am gustat aproape din toate. Daca mai dura o zi targul, probabil ca acum spuneam ca le-am incercat pe toate:))
Choco Festul si-a inchis portile duminica seara la ora 18 dar promite sa revina in luna cadourilor, chiar inainte de Mos Nicolae.








Multumim Papa Bun pentru poze!











www.chocolateparty.ro
office@chocolateparty.ro
0762 690 219
0723 187 414