03.12.2013

Targuri de Craciun 2013


Sursa: www.fiicurios.ro

Fie ca ati inceput goana dupa cumparaturi, fie ca le-ati terminat sau inca nu v-ati gandit ce cadouri veti cumpara, Targurile de Craciun din toata lumea va asteapta sa le treceti pragul. Va asteapta o atmosfera feerica, un miros imbietor de cozonac si tuica fiarta dar si minunatele cantece ale colindatorilor.

Bucuresti

Bucharest Christmas Market (6 decembrie - 5 ianuarie 2014, Piata Universitatii) Aici puteti gasi vin fiert, decoratiuni de Craciun, obiecte traditionale, tesaturi, produse romanesti. In seara de 26 decembrie va avea loc un concert extraordinar de Craciun.

Targul Cadourilor de Iarna - Desaga lu' Mos Craciun (29 noiembrie -  23 decembrie, Bucuresti Mall si Plaza Romania) te va ademeni cu cele mai variate idei de cadouri, decoratiuni si produse specific acestor sarbatorilor.

Targul de Cadouri de Craciun (5 - 8 decembrie, Romexpo) unde organizatorii au pregatit decoratiuni si suveniruri dar si cele mai noi tendinte in materie de cadouri.

Targul cadourilor de Craciun (20-22 decembrie 2013, Palatul National al Copiilor) va asteapta  jucarii, dulciuri, specialitati din ciocolata, prajituri de casa, produse handmade, incaltaminte, decoratiuni si imbracaminte

Sibiu

Targul de Craciun din Sibiu (22 noiembrie – 22 decembrie, Piata Mare) cuprinde oferta  variata de :
sucuri naturale din fructe,  torturi si prajituri de casa,  icoane si tablouri pictate pe lemn, sticla sau piatra,    lumanari cu miez de parafina de cea mai buna calitate, baloane de toate culorile  articole textile din piele, produse handmade, bijuterii, cutiute muzicale, globuri,  obiecte personalizate pe loc,  accesorii de uz casnic, ceaiuri.

Cluj

Targul de Craciun Cluj Napoca 2013 (2 – 23 decembrie, Piata Unirii), va oferi un program de specacole zilnice cu grupuri de colindatori, concerte ale trupelor clujene. Casutele va vor ademeni la produse traditionale, vin fiert, ornamente de Craciun, globuri, ornamente.

Arad

La Targul de Craciun din Arad (4 decembrie – 3 ianuarie 2014, Parcarea OBI) veti gasi:
- produse traditionale: pastrama, carnati, sunca, branzeturi, palinca,etc;
- bunatați si delicatese bio, eco si naturale;
- jucarii,produse handmade, cosmetice;
- bijuterii, ceasuri, suveniruri, antichitati;
- produse alimentare: prajituri, ciocolata, bomboane, cozonaci, placinte, etc.
- decoratiuni interioare: artizanat, lemn, piatra, sticla, portelan, ceramica;
- aranjamente florale şi lumânari ornamentale;
- kurtos kolacs, clatite, gogosi, langosi, cozonaci;
- vin fiert, ceai, bauturi calde – ciocolata calda, etc;
- produse vestimentare: haine din piele si blana, accesorii – caciuli, manusi, fulare, etc;

Oradea

Targul de Craciun din Oradea (1 Decembrie – 3 Ianuarie 2014, Parcarea OBI – Auchan, Calea Aradului) va aduce oferte speciale la cele mai bune preturi, pentru a initia vizitatorii in spiritul Craciunului. Expozantii vor prezenta timp de 30 zile multe bunatati, de la dulciuri si cadouri pana la jucarii si articole vestimentare, bijuterii, creatii artizanale, handmade-uri, aranjamente florale